Openingstijden:
ma t/m vr 8:30 - 17:00 uur, zat 8:30 - 16:00 uur

Over ons

Mundimat bouwmaterialen bv. is een bedrijf dat zich al decennia lang onderscheidt in zijn assortiment ten opzichte van een standaard bouwmaterialen handel.

Naast nieuwe bouwmaterialen hebben wij namelijk ook gebruikte materialen in voorraad. Deze met zorg gedemonteerde producten zijn technisch volledig in orde en veelal een stuk voordeliger dan nieuwe materialen.

Door de jarenlange ervaring in de bouwbranche kunnen wij u ook van adviezen voorzien waar nodig. Materialen kunnen door ons bezorgd worden met daartoe geschikt materieel.

Wij nemen graag de tijd voor onze klanten en laten met trots ons bedrijf aan u zien. Zo hopen we dat ook u liefde krijgt voor oude bouwmaterialen met een karakteristiek uiterlijk. Het gebruik van de oude materialen draagt bovendien bij aan een beter milieu.

Omdat we ook beseffen dat we niet alleen maar gebruikte materialen kunnen verwerken, leveren wij ook alle nieuwe bouwmaterialen.

Vooral de specialistische kennis die er is op het gebied van hellend dak heeft er voor gezorgd dat wij in deze materie een serieuze gesprekspartner zijn en hiervoor altijd voorraad hebben.

Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken op onze locatie:
Kelperheide 18
6037 SZ Kelpen